Opuntia Microdasys alba bladcactus (wit)

Artikelnummer: 6013729260253 Plantpaspoort A: Cactaceae B: NL-265765765 C: 401214 D: NL
Vorige Artikel 253 van 331 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 16 stuks

Opuntia Microdasys Albispina

Opuntia Microdasys is een mooie fijne schijfcactus. Ikhebeencactus heeft voor mooie exemplaren geselecteerd voor je met witte en gele areolen. De witte variant heet Opuntia Microdasys Albispina en de gele variant Opuntia Microdays Pallida. Deze bladcactus kun je in de natuur in het net noorden van Mexico vinden. Aan de bovenkant van de bestaande bladen vorm deze cactus een groot aantal nieuwe scheuten. Door het grote aantal scheuten dat deze Opuntia maakt, groeit hij uit tot een mooie compacte stuik. Deze cactus krijgt gele bloemen boven op de bladeren. De bloemen zijn ongeveer 5cm groot. Door het mooie verfijnde uiterlijk van deze Opuntia is het echt een eye catcher in huis of in je cactusverzameling. Deze prachtige Opuntia Microdasys bladcactus staat in een 8,5cm pot.

Verzorging

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef de Opuntia Microdasys in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft.

Licht: De Opuntia Microdasys houdt van een zonnige standplaats. Dat vindt deze bladcactus echt lekker

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Opuntia Microdasys beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel