Aloe Humilis x Pratensis "shark aloe"

Artikelnummer: 6013729132116 Plantpaspoort A: Aloë B: NL-765431734 C: 36055 D: NL
Artikel 28 van 358
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Aloë Humilis x Pratensis

Deze kleinblijvende Aloë is een prachtige kruising tussen een Aloë Humilis en de Aloë Pratensis. De bladeren zijn intens blauwgroen gekleurd en zijn tot de tand bewapend met lichtgekleurde stekels. Door de grote hoeveelheid stekels krijgen de bladeren een grillig uiterlijk. Hierdoor heeft deze Aloë de bijnaam “Shark Aloë” gekregen.

In de zomer groeit er vanuit het hart van de Aloë een bloemstengel die tot 40 cm hoog kan worden. Hieraan komen allemaal lichtoranje bloemen. De Aloë Humilis x Pratensis kan tegen temperaturen van -5°C. De voorwaarde hierbij is wel dat de Aloë droog staat en de aarde waarin ze staat niet nat of vochtig is. Ikhebeencactus heeft mooie Aloë Humilis x Pratensisplanten voor je in een 10,5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef de Aloë Humilis x Pratensis in de zomer 1x per twee weken water. Belangrijk is om geen water geven als de aarde nog vochtig is. In de winter minder water geven. Ook dan geldt, geen water geven als de aarde nog vochtig is.

Licht: Deze Aloë Humilis x Pratensis houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactusvoeding) en deze Aloë Humilis x Pratensis beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Aloë, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ikhebeencactus.

???? planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel