Argyroderma Pearsonii Luckhoffii

Artikelnummer: 6013713793750 Plantpaspoort A: Argyroderma B: NL-765431734 C: 309894 D: NL
Vorige Artikel 28 van 406 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Argyroderma Pearsonii cluster

De Argyroderma Pearsonii is een bijzondere kleine succulent die wat weg heeft van het Lithops geslacht. De bladeren van de Argyroderma Pearsonii zijn wat puntiger en spitser gevormd dan bij een lithops. In de natuur vind je deze succulent in Zuid-Afrika bij het West-Kaap gebied. Hier is het niet lastig om de Argyroderma Pearsonii te ontdekken. Dit komt door de groen blauwe kleur van de Argyroderma Pearsonii. Deze kleur maakt deze succulent tot een echte blikvanger. Net als bij het lithops geslacht wisselt de Argyroderma Pearsonii één keer per jaar van bladeren. De oude bladeren verschrompelen dan en uit het midden groeien de nieuwe bladeren. Schrik dus niet als de Argyroderma Pearsonii ineens verschrompelt.

Afhankelijk van de vindplaats kan de Argyroderma Pearsonii paars of geel bloeien. De bloemen van de Argyroderma Pearsonii verschijnen in het midden van de winter en bloeien enkele dagen. Ze kunnen tot wel 4cm groot worden waardoor de gehele plant eronder verdwijnt.

De Argyroderma Pearsonii zijn wintergroeiers. Dit houdt in dat ze bij ons in de herfst en winter gaan groeien. Vanaf het voorjaar en in de zomer gaan ze in rust. Dan hebben ze dus ook weinig water nodig. De Argyroderma Pearsonii zijn wintergroeiers, omdat ze het ritme vanuit de natuur aanhouden. In Zuid-Afrika is het namelijk zomer wanneer het bij ons winter is.

Ikhebeencactus heeft voor jou prachtige Argyroderma Pearsonii geselecteerd in een 5,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: Makkelijk

Water: Geef de Argyroderma Pearsonii gedurende de winter en herfst geregeld  water. Geef de Argyroderma  Pearsonii Luckhoffii in de lente en zomer weinig water.

Licht: Geef de Argyroderma Pearsonii een lichte tot zonnige plaats en ze is tevreden.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Argyroderma Pearsonii beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel