Echinopsis Subdenudata cluster

Artikelnummer: 6013733468409 Plantpaspoort A: Echinopsis B: NL-765431734 C: 271999 D: NL
Vorige Artikel 108 van 271 Volgende
€ 4,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 4 stuks

Echinopsis Subdenudata

De Echinopsis Subdenudata is een prachtige symmetrische cactus met een intens groene kleur. De areolen van deze cactussen zijn wit donzig en maken het plaatje compleet. Vanuit de areolen groeien kleine lichtgekleurde stekels. In de natuur is de Echinopsis Subdenudata te vinden in Bolivia en in kleine gebieden in Paraquay. In deze landen groeit de Echinopsis Subdenudata verschillende gebieden. Van grasland tot dorren steppen in bosachtig gebied.

Wanneer deze cactus ouder wordt kan die afmetingen tot 8cm hoog en 12cm breed worden. De bloemen van de Echinopsis Subdenudata zijn een prachtige beloning voor je goede zorgen voor deze cactus. Eerst verschijnt er een bruingrijze punt uit de areool van de cactus die later uitgroeit tot een prachtige witte bloem. De bloemen kunnen wel tot 20cm lang worden en 12cm in diameter. Ze verschijnen aan het einde van het voorjaar tot aan het einde van de zomer. Wanneer de Echinopsis Subdenudata gaat bloeien moet je er wel snel bij zijn want de bloemen van deze cactus blijven maar één dag open.

De Echinopsis Subdenudata is een echte eye-catcher die niet in jou interieur of cactus verzameling mag ontbreken. Ikhebeencactus heeft voor jou mooie exemplaren van de Echinopsis Subdenudata voor je in een 10,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef de Echinopsis Subdenudata in de zomer 1x per twee weken water. In de winter heeft deze cactus minder water nodig. Geeft dan pas weer water als de aarde is uitgedroogd.

Licht: De Echinopsis Subdenudata houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Echinopsis Subdenudata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echinopsis Subdenudata kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel