Echeveria Rainbow

Artikelnummer: 6013717435472 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL215834275 C: 03201 D: NL
Vorige Artikel 107 van 406 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Echeveria Rainbow

De Echeveria Rainbow is één van de prachtigste Echeveria's planten die er zijn. De Echeveria Rainbow is een variegata vorm van de bekende Echeveria Perle von Nuernburg. De kleuren van deze Echeveria veranderen met het seizoen. Wanneer in het voorjaar en in de zomer de lichtintensiteit toeneemt zullen de roze paarse kleuren meer aanwezig zijn. In de herfst en de winter zal je de gele kleur zien toenemen.

Uiteindelijk kan de Echeveria Rainbow uitgroeien tot een flinke rozet van 20cm. In de zomer gaat deze Echeveria bloeien. Vanuit het midden van de vetplant verschijnt een rode stengel waaraan allemaal kleine roze bloemen groeien. De bloemen zijn geel van binnen.

De Echeveria Rainbow is een echte kleurrijke eyecatcher voor in jouw interieur of plantenverzameling. Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Rainbow planten die in een 10,5cm pot groeien.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk/Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria Rainbow 1x per twee weken water. Geen water geven als de aarde nog vochtig is.

Licht: De Echeveria Rainbow houdt van een lichte tot zonnige plaats. Wanneer de Echeveria Rainbow meer zonlicht krijgt zullen de kleuren op haar bladeren intenser worden.

Voeding: 1x per maand cactus voeding en deze Echeveria Rainbow beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel