Ariocarpus Bravoanus PP422 Huizache, El Nunez SLP

Artikelnummer: 6013712040046
Vorige Artikel 40 van 411 Volgende
€ 15,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Ariocarpus Bravoanus PP422 Huizache, El Nunez SLP

De Ariocarpus Bravoanus is een zeldzame cactus die niet vaak wordt aangeboden. In de natuur komt deze Ariocarpus op een paar kleine gebieden in de Mexicaanse staan San Luis Potosi voor.  

De Ariocarpus Bravoanus is een klein blijvende cactus die erg langzaam groeit. Deze cactus groeit solidair en maakt zelden nieuwe scheuten. Hierdoor wordt die vaak gekweekt uit zaden. Oude Ariocarpus Bravoanus cactussen bereiken een doorsnede van 6 tot 8,5cm.

Onder de grond ontwikkeld de Ariocarpus Bravoanus een dikke penwortel waarin deze cactus veel water op kan slaan om zo een lange droge periode door te komen.

Net als alle andere Ariocarpus soorten bloeit de Ariocarpus Bravoanus bij ons in de herfst. Uit het hart van deze cactus groeien 2,5cm grootte bloemen. De bloemen zijn paars van kleur en hebben lichtere buitenblaadjes.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Ariocarpus Bravoanus cactussen met eigenschappen van de vindplaats PP422 Huizache, El Nunez SLP. Deze Ariocarpus cactussen staan in een 5,5cm pot.

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Geef de Ariocarpus Bravoanus in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x per 2 maanden water. Belangrijk bij deze Ferocactus is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Ze houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Ariocarpus Bravoanus houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Ariocarpus Bravoanus beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel