BUDGETPRIKKER

Euphorbia Aeruginosa "Budget prikker"

Artikelnummer: 6013721185134 A: Euphorbia B: NL-765431734 C: 283524 D: NL
Vorige Artikel 106 van 437 Volgende
€ 3,50 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Euphorbia Aeruginosa

De Euphorbia Aeruginosa is een erg mooie en decoratieve Euphorbia. In de natuur komt de Euphorbia Aeruginosa in de noordelijke provincies van Zuid-Afrika voor. Hier groeit deze Euphorbia in rotsachtige gebieden.

De stengels van de Euphorbia Aeruginosa zijn erg mooi gekleurd.  Ze zijn blauwgrijs tot kopergroen van kleur. De stekels zijn donkerbruin van kleur. Wanneer je de Euphorbia Aeruginosa met plantenspuit nat sproei krijgen de stekels een koperrode kleur.  De Euphorbia Aeruginosa groeit uit tot een kleine struik van 30 cm hoog. De bloemen van de Euphorbia Aeruginosa zijn klein en geel van kleur. Deze verschijnen vaak met een flink aantal en groeien tussen de stekels van de plant. De bloeiperiode van de Euphorbia Aeruginosa is in de winter tot aan het voorjaar.

Ikhebeencactus heeft mooie Euphorbia Aeruginosa planten in een 8,5 cm pot.

Heb jij onze sierpotten al gezien? Stop ze Hier >in je cactustas om je groene aankoop helemaal compleet te maken.

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Geef de Euphorbia Aeruginosa in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x per 2 maanden water. Belangrijk bij deze Euphorbia is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Hij houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Euphorbia Aeruginosa houdt van een lichte tot zonnige plaats. Veel licht zorgt ervoor dat de stengels van deze Euphorbia een mooie kleuren.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Euphorbia Aeruginosa beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel