Haworthia Limifolia Spiralis

Artikelnummer: 6013725950943
Vorige Artikel 167 van 303 Volgende
€ 4,95 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Haworthia Limifolia Spiralis

De Haworthia Limifolia Spiralis is een prachtige intens groene vetplant. In de natuur komt de Haworthia Limifolia Spiralis voor in Zuid Afrika. Hier groeit deze vetplant in zanderige grond en vaak in de schaduw van andere begroeiing of rotsen.

De bladeren van de Haworthia Limifolia Spiralis groeien langwerpig en in een driehoek vorm. Haworthia Limifolia Spiralis planten groeien met een draai. Dit maakt deze Haworthia's zo aantrekkelijk en geeft ze een uniek uiterlijk.

De Haworthia Limifolia Spiralis bloeit bij ons aan het einde van de zomer en in de herfst. Vanuit het hart van de plant groeit een dunne bloemstengel met daaraan vele witgroene bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Haworthia Limifolia Spiralis planten in een 8,5cm pot. Deze planten groeien gedraaid en hebben de grote om te gaan kunnen bloeien.

Heb jij onze sierpotten al gezien? Stop ze Hier > in je cactustas om jouw groene aankoop helemaal compleet te maken.

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Geef de Haworthia Limifolia Spiralis in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x in de maand water. Belangrijk bij deze Haworthia is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Ze houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Haworthia Limifolia Spiralis houdt van een lichte half schaduw plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Haworthia Limifolia Spiralis beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel