Interieur complete deal (5,5 cm) Colorful glazy

Artikelnummer: 6013727555535 A: Overig B: NL-265765765 C: 415449 D: NL
Vorige Artikel 27 van 40 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)

Cactus en vetplant interieur complete deal mix mini’s

Nieuw concept van Ikhebeencactus. De interieur complete deals! Met dit mooie door ons samengestelde pakket met cactussen en vetplanten ben je in één keer klaar met toevoegen van groen in je interieur.

Ook handig als je alles mooi vindt en niet kan kiezen tussen al die cactussen en vetplanten, de “one click” shopper die in één keer klaar wilt zijn of als cadeau te geven bij een house warming of iemand die houdt van planten in huis.

Dan is de Ikhebeencactus interieur complete deal een must voor jou!

De mix bestaat uit cactussen en vetplanten mini's die in een 6,5 cm geglazuurde sierpot staan, kies in de optie hoeveel je er wilt hebben. De planten in de mix verschillen per bestelling en wijken hierdoor af van de foto. De foto geef je natuurlijk wel een goed beeld hoe jij je interieur kan stijlen met de mooie planten. Hierdoor krijg je nooit dezelfde mix wanneer je een tweede keer besteld en heb je nooit hetzelfde als je buurvrouw.

Wanneer je de ikhebeencactus interieur complete deal als cadeau besteld en je wilt er graag een persoonlijk berichtje bij doen? Laat dan je tekst die je erop wilt achter bij de opmerking in het bestel proces en dan regelen wij de rest.

Ikhebeencactus en jij straks een hele familie!

 Grotere aantallen nodig? Neem dan contact met ons op voor een scherp prijsvoorstel.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk

 Water: in de zomer wil een cactus of vetplant geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je de cactus of vetplant weer water geeft.

Licht: Een cactus of vetplant houdt van een zonnige tot lichte plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze cactussen en vetplanten beschouwen je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel