Crassula Deceptor

Artikelnummer: 6013729657602 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 363313 D: NL
Vorige Artikel 101 van 409 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Crassula Deceptor

De Crassula Deceptor is een erg fijn gevormde en prachtige succulente plant. Je zie deze Crassula soort niet vaak. In de natuur komt de Crassula Deceptor voor in Zuid Afrika, in Bushmanland en Namaqualand. Ook zijn er recent populaties van de Crassula Deceptor in het zuidwesten van Namibië gevonden. Deze Crassula Deceptor heeft haar naam gekregen, omdat haar vorm en kleur heel erg lijkt op de stenen die op de grond liggen bij de groeiplaatsen van de Crassula Deceptor. Ze is vaak erg lastig te onderscheiden van deze stenen en zorgt hiermee dat potentiële planteneters haar niet opeten.

De bladeren van de Crassula Deceptor zijn grijs wit van kleur en groeien op een kleine stam. De Crassula Deceptor is een klein blijvende succulente plant. De stammetjes groeien uit tot een hoogte van 12cm en 2,5cm breed. Vanuit de kop van deze Crassula groeit er een in de winter en in het voorjaar een bloemsteel. De bloemen van de Crassula Deceptor hebben een licht zoete geur en zijn licht paars van kleur.

Ikhebeencactus heeft mooie Crassula Deceptor planten voor je die in een 8,5 cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Gemiddeld

Water: Geef de  Crassula Deceptor  in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de  Crassula Deceptor  een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze  Crassula Deceptor beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

???? planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel