Interieur set Ecowhite

Artikelnummer: 6013737949911
Vorige Artikel 19 van 28 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Cactus en vetplant interieur set Ecowhite

De interieur set Ecowhite is een nieuw product waar we echt trost op zijn. Deze sierpotten zijn gemaakt van plantaardige vezels die afkomstig zijn van landbouwafval. 75% van de plantaardige vezels (bamboevezel, koffieschillen, stro) in deze pot zijn biologisch afbreekbaar. In combinatie met onze cactussen en vetplanten heb jij een super duurzaam duo.

Deze Ecowhite potten zijn;

Milieuvriendelijk

Bijna geheel biologisch afbreekbaar

Uv-resistent

Vorstbestendig tot -20 graden

De mix bestaat uit cactussen en vetplanten die in twee biologisch afbreekbare potten staan. Deze potten hebben een diameter van 11 en 15cm. De planten in de mix verschillen per bestelling en wijken hierdoor af van de foto. De foto geeft je natuurlijk wel een goed beeld hoe jij je interieur kan stijlen met de mooie planten. Hierdoor krijg je nooit dezelfde mix wanneer je een tweede keer besteld en heb je nooit hetzelfde als je buurvrouw.

Wanneer je de ikhebeencactus interieur set als cadeau besteld en je wilt er graag een persoonlijk berichtje bij doen? Laat dan je tekst die je erop wilt achter bij de opmerking in het bestel proces, dan regelen wij de rest.

Ikhebeencactus en jij straks een hele familie!

 Grotere aantallen nodig? Neem dan contact met ons op voor een scherp prijsvoorstel.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk

 Water: in de zomer wil een cactus of vetplant geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je de cactus of vetplant weer water geeft.

Licht: Een cactus of vetplant houdt van een zonnige tot lichte plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze cactussen en vetplanten beschouwen je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 11 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel