Euphorbia Debilispina

Artikelnummer: 6013724257241 Plantpaspoort A: Euphorbia B: 76543734 C: 142608 D: NL
Vorige Artikel 119 van 271 Volgende
€ 3,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 9 stuks

Euphorbia Debilispina

De Euphorbia Debilispina is een mooie Euphorbia soort die in de natuur voorkomt in Zambia en Tanzania. Hier groeit de Euphorbia Debilispina droge rotsachtige gebieden. De Euphorbia Debilispina is een klein blijvende Euphorbia en groeit uiteindelijk uit tot een struikje van 15 tot 20 cm. Vanuit de hoofdstam maakt de Euphorbia Debilispina nieuwe zij vertakkingen. De kleur van de plant is een combinatie van groen blauw en grijs.

Grote stekels heeft de Euphorbia Debilispina niet. Om de 0,5cm zitten er een groep van kleine stekels die enkele millimeters groot zijn. Vanuit deze stekels verschijnen in het voorjaar en in de herfst veel kleine gele bloemetjes. Dit is echt een mooi gezicht. De hele stammetjes van de Euphorbia Debilispina zijn dan bedankt met vier rijen gele bloemen.

De Euphorbia Debilispina is een makkelijke succulent die niet veel eisen aan haar verzorging stelt. Ikhebeencactus heeft mooie Euphorbia Debilispina planten voor je in een 5,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: Makkelijk

Water: Geef de Euphorbia Debilispina in de zomer geregeld water geven. 1x per twee weken. Wel wachten tot de aarde is uitgedroogd tussen de twee water beurten. In de winter af en toe water geven. 1x in de 2 maanden is voldoende

Licht: Geef deze Euphorbia Debilispina een lichte tot zonnige plaats en hij is tevreden.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Euphorbia Debilispina beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel