Echeveria Purple Pearl

Artikelnummer: 6013728543548 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 6936 D: NL
Artikel 102 van 358
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Echeveria Purple Pearl

De Echeveria Purple Pearl is een echte eyecatcher. De bladeren van de Echeveria Purple Pearl zijn intens paars gekleurd. De randen van de bladeren van deze Echeveria hebben een roze randje.

Wanneer de Echeveria Purple Pearl het naar haar zin heeft bij je gaat die vaak meerdere keren per jaar bloeien. Meestal is dit in de periode van het voorjaar tot het einde van de herfst. Vanuit het hart van de rozet groeit een bloemstengel. Deze kan bij de Echeveria Purple Pearl wel 60cm lang worden. Aan de bloemstengel groeien allemaal kleine oranje gele klokvormige bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou grote planten van de Echeveria Purple Pearl die ook nog een prachtig op kleur zijn. Deze Echeveria Purple Pearl planten staan in een 12cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria Purple Pearl in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Purple Pearl een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze  Echeveria Purple Pearl beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 12 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel