Crassula Hobbit

Artikelnummer: 6013732967934 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 4813 D: NL
Artikel 78 van 358
€ 3,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Crassula Hobbit
 

De Crassula Hobbit is een mooie intens groen gekleurde Crassula vetplant. De bladeren van de Crassula Hobbit zijn buisvormig met aan het uiteinde een kelk. Wanneer de Crassula Hobbit voldoende licht krijgt kleur de rand van de kelk prachtig rood.

De Crassula Hobbit is een cultivar. Dit betekent dat deze plant niet in de natuur zijn oorsprong heeft, maar is ontstaan door veredeling in kwekerijen. Dit maakt haar zeker niet minder mooi. De Crassula Hobbit is een echte vetplant. Dit houd in dat ze erg veel water op kan slaan in haar bladeren. Hierdoor kan ze lange perioden van droogte doorstaan. Je geef de Crassula Hobbit eerder te veel water dan te weinig. Wanneer de Crassula Hobbit water wil beginnen haar bladeren te rimpelen.

De Crassula Hobbit kan uitgroeien tot een flinke plant van wel 2 meter. Hier zal ze wel heel veel jaren over doen. Uiteindelijk ontstaat er een houtachtige stam met daaraan de prachtige gevormde en gekleurde bladeren.

De Crassula Hobbit kan bloeien. Dit is iets wat niet vaak gebeurd en enkel bij grotere planten. Uit de koppen van de Crassula Hobbit ontstaan allemaal bosjes met kleine wit gele bloemetjes. De Crassula Hobbit is niet alleen er makkelijk in haar verzorging, maar ook in het maken van stekjes. Mocht er eens een blaadje afbreken dan kun je deze gewoon op de grond erbij leggen. Deze wortelt naar enkele weken en groeit daarna verder uit tot een nieuwe plant.

Ikhebeencactus heeft prachtige Crassula Hobbit vetplanten voor je in een 8,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Crassula Hobbit in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Hobbit houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula Hobbit erg lekker.

 

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Hobbit  kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel