Pachypodium Geayi medium

Artikelnummer: 6013753242218 Plantpaspoort A: Pachypodium B: NL-765431734 C: 283568 D: NL
Vorige Artikel 135 van 378 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Pachypodium Geayi

Pachypodium Geayi is een succulente plant die voorkomt in het zuiden van Madagaskar. In de natuur zijn exemplaren van een hoogte tot 10m gevonden. In huis of in de tuin zal het lang duren voordat deze Pachypodium zo groot geworden is. Het  is namelijk een erg langzame groeier. De stam van deze Pachypodium zit vol met doornen. Hierdoor krijgt die een badass uiterlijk. Aan de top van deze Succulent groeien bladeren. Deze bladeren kunnen tot 40cm lang worden en 2 cm breed. De kleur van de bladeren is donker- tot olijfgroen.

Wanneer de planten wat ouder zijn en groter worden kunnen ze gaan bloeien in de nazomer. Aan de top van deze Pachypodium verschijnen 2cm grootte witte bloemen. De Pachypodium Geayi heeft veel weg van de veelvoorkomende Pachypodium Lamerei. De grootte verschillen tussen deze twee Pachypodium is dat stam van de Pachypodium Geayi  grijsgroen van kleur is en deze minder vaak wordt aangeboden. Ikhebeencactus heeft voor jou een mooie Pachypodium geayi in een 10,5 cm pot en de totale hoogte is 24 cm (incl. pot).

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef de Pachypodium Geayi in de zomer geregeld water anders verdorren de bladeren en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft.

Licht: De Pachypodium Geayi kunt u het beste een lichte tot zonnige plaats geven.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Pachypodium Geayi beschouwt je als een vriend.

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel