Lithops Karasmontana Aiaisensis

Artikelnummer: 6013726569540 Plantpaspoort A: Lithops B: NL265765765 C: 492707 D: NL
Vorige Artikel 170 van 385 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Lithops Karasmontana Aiaisensis​ Clusters

De Lithops Karasmontana Aiaisensis​ is een unieke Lithops soort die je niet veel tegenkom. In tegenstelling tot vele andere lithops soorten is de tekening van de Lithops Karasmontana Aiaisensis​ boven op de bladeren vervaagd. Dit zorgt voor haar unieke uiterlijk. In de natuur komt deze variant van de Lithops Karasmontana voor in Namibië rondom de plaats Ai-Ais. Hierom heeft deze lithops Karasmontana de variant naam Aiaisensis gekregen. De Lithops Karasmontana Aiaisensis geet bij ons bloeien in de herfst. Er verschijnen dan vanuit het midden van de bladeren prachtige satijn witte bloemen die wel 5cm groot kunnen worden

Ikhebeencactus heeft mooie clusters voor je met meerdere exemplaren van deze prachtige Lithops Karasmontana Aiaisensis soort die op enkel bij het dorpje Ai-Ais voorkomt in een 8,5cm pot.

Algemene informatie Lithops succulente

Lithops soorten bloeien in de herfst met witte of gele bloemen die uit de steentjes verschijnen. 1x per jaar verwisselen de steentjes hun blad. Het buitenste gedeelte laat los en uit het midden groeit een de nieuwe plant. De nieuwe levende steentjes wordt uiteindelijk weer groter dan de vorige. Dus schrik niet als ineens de steen opensplijt en er een nieuwe steen uit komt. Daar groeien ze in een zanderige grond en zijn ze vaak lastig te vinden. Dit komt doordat de Lithops soorten tijdens droge periodes zich vaak grotendeels in het zand terugtrekken waardoor enkel nog de bovenkant van de twee bladeren te zien zijn. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Lithops Karasmontana Aiaisensis​ in de lente, zomer en herfst geregeld water. in de winter weinig water

Licht: De Lithops Karasmontana Aiaisensis​ soort houdt van een zonnige standplaats vinden levende steentjes lekker

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Lithops Karasmontana Aiaisensis​ beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de levende steentjes kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel