Aloe vera

Artikelnummer: 6013728221231 Plantpaspoort A: Aloe B: NL-765431734 C: D: NL
Artikel 32 van 358
€ 2,50 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Aloë Vera

De Aloë Vera is de bekendste Aloë soort. Deze Aloë is niet alleen erg mooi, maar wordt ook verwerkt in wondcrème, zonnebrand, cosmetica en gezonde consumptie goederen. De Aloë Vera is een groot worden Aloë soort. Grote planten kunnen wel 1,5 meter hoog worden. De bladeren van de Aloë Vera kunnen 60 cm lang worden. Ze zijn grijsgroen van kleur en hebben witte strepen.

De Aloë Vera doet het bij ons in het voorjaar, zomer en begin van de herfst ook goed buiten. Wanneer je haar in het voorjaar naar buiten brengt, is het wel verstandig om de plant eerst aan de zon te laten wennen. Anders verbrand ze. Als ze gewend is kan ze gewoon in de volle zon.

Vanuit het hart gaat de Aloë Vera meerdere keren per jaar bloeien. Er verschijnt dan een grote bloemstengel met daaraan allemaal oranje gele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft mooie Aloë Vera planten voor je in een 5.5 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Aloë Vera in de zomer 1x per twee weken water. Belangrijk is om geen water geven als de aarde nog vochtig is. In de winter minder water geven. Ook dan geldt, geen water geven als de aarde nog vochtig is.

Licht: De Aloë Vera houd van een lichte tot zonnige plaats. Wanneer deze Aloë voldoende licht heeft worden haar kleuren extra mooi.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Aloë Vera beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Aloë Vera kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel