Crassula Capitella red pagoda

Artikelnummer: 6013738749763 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 291214 D: NL
Vorige Artikel 81 van 414 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 15 stuks

Crassula Capitella red pagoda

De Crassula Capitella red pagoda is een prachtig gekleurde succulente plant. Het is familie van de Crassula Capitella Turrita. De bouw van de planten is hetzelfde. Alleen is de Crassula Capitella red pagoda iets kleiner en ruilt haar groene kleur in de zomer in voor een prachtige combinatie van geel met rood. Het begin van de bladeren is geel van kleur en de toppen rood.  Deze kleur verandering heeft te maken met de hoeveelheid zonlicht. 

Vanuit de onderkant van de plant vertakt de Crassula Capitella red pagoda. Hierdoor vormt de Crassula Capitella red pagoda mooie gekleurde clusters met planten. In de zomer gaat de Crassula Capitella red pagoda bloeien bij ons. De kop van de plant veranderd in een bloemstengel met daaraan allemaal kleine witte bloemetjes. 

Ikhebeencactus heeft mooie Crassula Capitella red pagoda planten voor je in een 8,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Crassula Capitella red pagoda in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Capitella red pagoda houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula Capitella red pagoda erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Capitella red pagoda kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel