Crassula Buddha Temple

Artikelnummer: 6013744552593 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C:18972 D:NL
Vorige Artikel 89 van 411 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Crassula Buddha Temple

De Crassula Buddha Temple is een prachtige symmetrische Crassula hybride. De Crassula Buddha Temple is donkergroen van kleur met lichte randen langs haar bladeren. Als je heel goed kijkt, zie je hier allemaal hele kleine doorzichtige haartjes op zitten. 

In de natuur komt de Crassula Buddha Temple niet voor. Het is een kruising tussen de Crassula Perfoliata var. Falcata en de Crassula Pyramidalis.  Myron Kimnach maakte deze kruisin in 1959. Later is deze kruising Buddha's Temple genoemd door haar vorm.

Het is een erg langzaam groeiende Crassula soort. Grote planten van de Crassula Buddha Temple zijn daarom een zeldzaamheid.  Het gebeurt niet vaak maar de Crassula Buddha Temple kan gaan bloeien. De kop van de plant veranderd dan in een tros met heel veel wit-roze bloemetjes.

Ondanks dat de Crassula Buddha Temple niet vaak gaat bloeien is de plant op zich door haar uiterlijk al een ware blikvanger.

Ikhebeencactus heeft mooie volle potten met Crassula Buddha Temple planten. De potmaat is 5,5cm.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Crassula Buddha Temple in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Buddha Temple houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula Buddha Temple erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Buddha Temple kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel