Sedum Morganianum Burrito

Artikelnummer: 6013731688625 Plantpaspoort A: Sedum B: NL-265765765 C: 442999 D: NL
Vorige Artikel 370 van 411 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Sedum Morganianum Burrito

De Sedum Morganianum Burrito is een leuke vetplant soort die ideaal is voor in een hangpot. De Sedum Morganianum Burrito maakt allemaal kleine blaadjes die blauwgroen van kleur zijn. De stengels kunnen uitgroeien tot wel 80 cm lang. In de natuur komt de Sedum Morganianum Burrito voor in Mexico. Hierom heeft deze plant de bijnaam Sedum Burrito. In de zomer kan de Sedum Morganianum Burrito gaan bloeien. Uit de kop van de plant groeit dan een bloemstengel met allemaal rozerode bloemetjes. 

De Sedum Morganianum Burrito kun je erg makkelijk stekken. Mocht er eens een blaadje afvallen is dit geen probleem. Als je deze op de aarde neerlegt, zal er zo een nieuwe plant uit groeien.

Ikhebeencactus heeft mooie Sedum Morganianum Burrito vetplanten voor je in een 10,5 cm pot. 

 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Sedum Morganianum Burrito 1x in de maand water. In de winter mag dit zelfs 1x in de 2 maanden zijn Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Sedum Morganianum Burrito een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze  Sedum Morganianum Burrito beschouwt je als een vriend.

 

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Sedum Morganianum Burrito kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel