Aeonium Blushing Beauty

Artikelnummer: 6013734598525 Plantpaspoort A: Aeonium B: NL-765431734 C: 22723 D: NL
Vorige Artikel 16 van 409 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Aeonium Blushing Beauty

De Aeonium Blushing Beauty is een prachtige plant. Deze Aeonium vorm is ontstaan tussen een kruising van de Aeonium Canariense en Aeonium arboreum Swartkopf. Jack Catlin is op deze kruising gekomen. De Aeonium Blushing Beauty vertakt rijkelijk en maakt hierdoor een hele hoop rozetten aan.

De bladeren van de Aeonium Blushing Beauty zijn groen van kleur en hebben ene rode gloed of steppen patroon aan de bovenkant. In de zomer, wanneer de Aeonium Blushing Beauty erg veel zon en hitte te voortduren krijgt, kunnen de bladeren naar rood oranje kleuren. 

Ikhebeencactus heeft mooie vertakte Aeonium Blushing Beauty planten voor je met een hoop rozetten. Deze Aeonium Blushing Beauty planten staan in een 10.5 cm-pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Aeonium Blushing Beauty' in de zomer geregeld water. in de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Aeonium Blushing Beauty een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Aeonium Blushing Beauty beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of over deze Aeonium kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel