Crassula Capitella Rubra

Artikelnummer: 6013738749763 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 283555 D: NL
Vorige Artikel 68 van 373 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Crassula Capitella rubra 

De Crassula Capitella Rubra  is een prachtig gekleurde succulente plant. Het is familie van de Crassula Capitella Turrita. De bouw van de planten is hetzelfde. Alleen is de Crassula Capitella Rubra iets kleiner en heeft ze haar groene kleur ingeruild voor een prachtige combinatie van rood en paars. Het begin van de bladeren is rood van kleur en wordt naar het uiteinde paars.. 

Vanuit de onderkant van de plant vertakt de Crassula Capitella rubra  Hierdoor vormt de Crassula Capitella rubra mooie gekleurde clusters met planten. In de zomer gaat de Crassula Capitella rubra bloeien bij ons. De kop van de plant veranderd in een bloemstengel met daaraan allemaal kleine witte bloemetjes. 

Ikhebeencactus heeft mooie Crassula Capitella rubra planten voor je in een 5,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Crassula Capitella rubra in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Capitella rubra houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula Capitella rubra erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Capitella red pagoda kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel