Adromischus Truncatus

Artikelnummer: 6013726726769 Plantpaspoort A: Adromischus B: NL765431734 C: 299984 D: NL
Vorige Artikel 10 van 414 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Adromischus Truncatus (Adromischus Triflorus)

De Adromischus Truncatus is een leuke dwergsucculent die grijs van kleur is. De Adromischus Truncatus is een gekweekte vorm van de Adromischus Triflorus. De Adromischus Triflorus is een Adromischusplant die in een groot gebied in de grote Karoowoestijn voorkomt. Bij de Adromischus Truncatus is de groene kleur van de bladeren ingeruild voor een licht grijszilvere kleur. De nieuwe gegroeide bladeren hebben wel eerst een frisse groene kleur, maar verkleuren al snel naar grijs. De bovenkant van de bladeren heeft een lichtrode gloed.

De Adromischus Truncatus maakt een stam van ongeveer 20 cm hoog. Langs de stam groeien de grijze bladeren. De bloemen van de Adromischus Truncatus groeien aan een stengel die verschijnt tussen de bovenste bladeren. De bloemen zijn kelkvormig en groen aan de buitenkant. De binnenkant van de bloemen is wit tot roze gekleurd. 

Ikhebeencactus heeft mooie Adromischus Truncatusplanten voor je in een 5,5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef de Adromischus Truncatus in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geeft. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Adromischus Truncatus houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: De Adromischus Truncatus vindt voeding 1x per maand erg lekker, van mei tot september.


 

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Adromischus Truncatus (Adromischus Triflorus), kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel