Crassula Corallina

Artikelnummer: 6013727485429 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 298168 D: NL
Vorige Artikel 90 van 375 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 8 stuks

Crassula Corallina

De Crassula Corallina is een mooie fijne kleinblijvende Crassula soort die in de natuur voorkomt in Zuid-Afrika. Hier groeit de Crassula Corallina in zanderige en gravelachtige woestijngrond. Door de vorm en kleur van de bladeren heeft deze Crassula iets weg van koraal. Hierdoor heeft ze de bijnaam Coral Crassula. 

De Crassula Corallina wordt vaak niet hoger dan 10cm en is zodevormend. De bladeren van de Crassula Corallina zijn licht grijs tot bruin van kleur en hebben wat vorm betreft veel weg van de Crassula Deceptor. De bloemen van de Crassula Corallina verschijnen bij ons in de zomer. De kop van de plant veranderd dan in een tros met allemaal kleine witgele bloemen. 

Ikhebeencactus heeft mooie Crassula Corallina planten voor je. Deze leuke en aparte Crassula soort groeit in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Gemiddeld

Water: Geef de Crassula Corallina in de zomer 1x in de 3 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Crassula Corallina een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze  Crassula Corallina beschouwt je als een vriend.
 

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel