Opuntia Consolea Rubescens big "Road kill cactus"

Artikelnummer: 6013725125143 Plantpaspoort A: Opuntia B: NL765431734 C: 227179 D: NL
Vorige Artikel 108 van 437 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Opuntia Consolea Rubescens

De Opuntia Consolea Rubescens is een mooie groene en apart gevormde Opuntia soort. De Opuntia Consolea Rubescens is super trendy op dit moment. Hierom kan die natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment.

De Opuntia Consolea Rubescens komt in de natuur voor in Florida en in verschillende delen van het Caribisch gebied. Hier groeit de Opuntia Consolea Rubescens uit tot een flinke cactus van wel 6 meter.

De bladeren van de Opuntia Consolea Rubescens zijn donkergroen van kleur. Deze Opuntia soort heeft kleine lichte stekels. Wanneer de Opuntia Consolea Rubescens ouder wordt kan die ook gaan bloeien. Hier is een warme overwintering voor nodig. Vanuit de tot van de bladeren maakt de Opuntia Consolea Rubescens haar bloemen. De bloemen van de Opuntia Consolea Rubescens zijn oranje rood van kleur.

De Opuntia Consolea Rubescens heeft ook een leuke bijnaam. Namelijk de Roadkillcactus. Met de zijarmen en dunne bladeren lijkt deze cactus net op een platgereden persoon. Daarom de naam roadkillcactus.

Ikhebeencactus heeft grote en mooi vertakte Opuntia Consolea Rubescens grote en mooi vertakte cactussen in een 17 cm-pot voor jou.

Verzorging

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef de Opuntia Consolea Rubescens in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft.

Licht: De Opuntia Consolea Rubescens houdt van een zonnige standplaats. Dat vindt deze bladcactus echt lekker

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Opuntia Consolea Rubescens beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Opuntia Consolea Rubescens kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 17 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel