Crassula Pyramidalis

Artikelnummer: 6013733260294 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 216267 D: NL
Vorige Artikel 108 van 409 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 29 stuks

Crassula Pyramidalis

De Crassula Pyramidalis is een mooie Crassula soort met fijne bladeren. Deze groeien zeer dicht op elkaar en geven de Crassula Pyramidalis haar karrakteriekste vorm. De Crassula Pyramidalis komt in de natuur voor in het zuiden van de Grote Karoo woestijn in Zuid-Afrika. Hier groeit de Crassula Pyramidalis tussen lage begroeiing en op hevel toppen. 

De stammen van de Crassula Pyramidalis kunnen 15cm hoog worden en 2,5cm breed. Vanuit de stam vertakt de Crassula Pyramidalis als ze aan het groeien is. De stammen van de Crassula Pyramidalis zijn donkergroen van kleur. In de zomer kleuren de toppen van de plant oranje rood door de zon. 

De Crassula Pyramidalis bloeit maar 1 keer in haar leven. Dit gebeurt bij oude planten en na de bloei gaat deze Crassula dood. De Crassula Pyramidalis bloeit bij ons in de zomer. Als de Crassula Pyramidalis gaat bloeien veranderen de toppen van de plant is trossen met mooie witte bloemetjes. 

Ikhebeencactus heeft mooie vertakte Crassula Pyramidalis planten voor je in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Crassula Pyramidalis in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Pyramidalis houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula Pyramidalis erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Pyramidalis kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel