Crassula Marchandii

Artikelnummer: 6013728171161 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 291330 D: NL
Vorige Artikel 77 van 373 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Crassula Marchandii

De Crassula Marchandii is een aparte Crassula soort met mooie fijne groen rood gekleurde bladeren. De Crassula Marchandii komt in de natuur voor in Zuid Afrika. Hier groeit de Crassula Marchandii op rotshellingen langs de Holgat Rivier bij Vanrhynsdorp. De Crassula Marchandii is een natuurhybride en is ontstaan door een bestuiving van de Crassula Grisea en Crassula Plegmatoides. 

De Crassula Marchandii is zode vormend en maakt kleine clusters met planten. Ze worden 15cm hoog. Vanuit de stam vertakt de Crassula Marchandii wanneer ze aan het groeien is. Wanneer de Crassula Marchandii bij ons in de zomer in de zon staat kleur ze prachtig rood. In de winter komt langzaam de groene kleur weer terug. 

De Crassula Marchandii bloeit bij ons in de herfst. Vanuit de koop van deze Crassula verschijnen kleine wit-groene bloemen. De Crassula Marchandii is een echte unieke Crassula soort die je niet vaak tegenkomt. 

Ikhebeencactus heeft mooie Crassula Marchandii planten voor je in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Crassula Marchandii in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Marchandii houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula Marchandii erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Marchandii kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel