Werkplantpakket Basket

Artikelnummer: 6013734272227
Vorige Artikel 12 van 25 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Werkplantpakket Basket in the mix ​

Onze werkplek pakketten zorgen voor een prikkelende werkomgeving. Onze cactussen en vetplanten in deze vrolijke sierpotten brengen je stresslevel omlaag. Het is ook bewezen dat planten in je werkomgeving ervoor zorgen dat je geconcentreerder werkt en creatiever wordt.

Nog wat leuke feitjes van planten op je werkplek. Ze zorgen voor meer zuurstof in de lucht en een betere luchtkwaliteit. Ook absorberen planten een deel van het omgevingsgeluid. Door naar een plant te staren verwerk je informatie beter en creëer je nieuwe focus.

Of je nu geen of wel groene vingers hebt? Cactussen en vetplanten hebben super weinig verzorging nodig. Je doe het dus niet snel fout. 

Onze vrolijke werkplek pakketten zijn een echte toevoeging voor je werkplek. Of deze nu thuis of in een groot kantoorgebouw is. Onze werkplek pakketten zorgen ervoor dat je kantoor een fijne groen werkplek wordt. 

Het werkplantpakket basket in de mix bestaat uit 2 jute manden met daarin een cactus of vetplant. De manden hebben een plastic binnenlaag zodat je de planten gewoon kan water kan geven. Heb jij voorkeur voor alleen cactussen of juist vetplanten? Zet dit dan even bij de opmerkingen van je bestelling.

Verzorging: Makkelijk

Water: 1x in de 3 weken een gevuld kopje koffie

Licht: Licht tot zonnig

Voeding: 1x per 2 maanden

Specificatie Omschrijving
potmaat 12 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel