Crassula Columella

Artikelnummer: 6013722397376 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 351593 D: NL
Vorige Artikel 82 van 414 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Crassula Columella

De Crassula Columella is een fascinerende succulente plant. In de natuur komt de Crassula Columella voor in het noordwesten van het Richterveld gebied in Zuid-Afrika. Hier groeit de Crassula Columella tussen stenen en andere begroeiing op berghellingen. De Crassula Columella is een langzame groeiende plant en vertakt op verschillende punten uit de hoofdstengel. 

De kleine blaadjes groeien erg dicht op elkaar. Dit geeft de Crassula Columella haar verfijnde uiterlijk. De Crassula Columella is groen van kleur en de bovenkant van de bladeren kleuren licht rood door de zon. De bladeren voelen erg zacht aan wanneer je ze aanraakt. De stengels van de Crassula Columella worden maximaal 2 cm in doorsnede en 15 cm lang.

De Crassula Columella gaat bloeien van februari tot april. Uit de bovenkant van de planten verschijnen kleine groen-rode bloemen. De Crassula Columella is een voorjaar en herfst groeier en stopt in de zomer met groeien. Hier kun je dan ook de waterbehoefte op aanpassen.

Ikhebeencactus heeft mooie Crassula Columella planten voor je in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Gemiddeld

Water: Geef de Crassula Columella in het voorjaar en de herfst 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geeft. In de zomer en winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Columella houdt van een lichte tot zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand in het voorjaar en de herfst vindt de Crassula Columella erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Columella kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

???? planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel