Astrophytum Myriostigma Fukuryu mix

Artikelnummer: 6013724482476 Plantpaspoort A: Astrophytum B: NL-765431734 C: 309895 D: NL
Vorige Artikel 39 van 270 Volgende
€ 4,95
Voorraad 15 stuks

Astrophytum Myriostigma Fukuryu mix​

Deze leuke Astrophytum Myriostigma Fukuryu mix bestaat uit allemaal varianten van de Astrophytum Myriostigma. De prijs is per stuk voor één plant en de foto geeft een duidelijke impressie van de verschillende soorten waaruit de mix bestaat. In de mix zitten de volgende soorten:

Astrophytum Myriostigma nudum Fukuryu

Astrophytum Myriostigma Fukuryu

Astrophytum Myriostigma Fukuryu variegata

Astrophytum Myriostigma x Ornatum Fukuryu

Ikhebeencactus heeft mooie Astrophytum Myriostigma Fukuryu hybrides voor je in een 5,5cm pot geselecteerd. Wanneer je er meerdere besteld doen we ons best om zoveel mogelijk verschillende in te pakken

Algemene informatie Astrophytum Myriostigma fukuryu

Astrophytum Myriostigma fukuryu is een Japanse variant van de Astrophytum Myriostigma. Tussen en in de bestaande ribben vorm deze cactus variant extra ribben. Dit doet de cactus willekeurig waardoor er echte beeldhouwwerken ontstaan waar je naar kan blijven kijken. De naam Fukuryu heeft deze Astrophytum gekregen, omdat dit in het Japans de aanwezigheid van extra ribben betekend. De Astrophytum Myriostigma is een gemakkelijke groeier.  Ze worden vaak geënt maar doen het ook prima op hun eigen wortel. Geef deze cactus van maart tot oktober water. Overwater deze cactus niet, hij is rot gevoelig wanneer die lang in natte grond staan. In de winter hoeft deze cactus bijna geen water en vindt die temperaturen van 5 tot 15°C fijn. Toch kan die voor korte periodes zelfs temperaturen aan tot -7°C. Let op dat deze cactus niet op een plek staat met een hoge luchtvochtigheid. Wanneer die in de groeiperiode zit is dit geen probleem. Echter als die in de winter in rust is kan hij dit slecht verdragen. Deze cactus wordt voornamelijk gekweekt uit zaad.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Gemiddeld/moeilijk

Water: Geef de Astrophytum Myriostigma fukuryu in de zomer 1x per twee weken water. In de winter 1x per twee maanden een klein beetje water. Let op dat deze cactus in de winter niet in een ruimte staat met een hoge luchtvochtigheid.

Licht: Deze Astrophytum Myriostigma fukuryu houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Astrophytum Myriostigma fukuryu beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel