Astrophytum Myriostigma Fukuryu hybrides

Artikelnummer: 6013724482476 Plantpaspoort A: Astrophytum B: NL-765431734 C: 309895 D: NL
Vorige Artikel 46 van 406 Volgende
€ 15,00

Astrophytum Myriostigma Fukuryu hybrides

Astrophytum Myriostigma fukuryu is een Japanse variant van de Astrophytum Myriostigma. Tussen en in de bestaande ribben vorm deze cactus variant extra ribben. Dit doet de cactus willekeurig waardoor er echte beeldhouwwerken ontstaan waar je naar kan blijven kijken. De naam Fukuryu heeft deze Astrophytum gekregen, omdat dit in het Japans de aanwezigheid van extra ribben betekend. Deze Astrophytum is een gemakkelijke groeier.  Ze worden vaak geënt, maar doen het ook prima op hun eigen wortel. 

Wanneer de Astrophytum Myriostigma fukuryu het naar haar zin heeft, gaat ze in het voorjaar en zomer vaak meerdere keren bloeien. Uit de kop van de cactus groeien haar felgele bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Astrophytum Myriostigma fukuryu cactussen in een 10.5 cm-pot. Het zijn vele verschillende planten wat uiterlijk betreft. Kies in het keuzemenu of je gestipte vorm of nudum vorm wilt hebben. Bij de Nudum vorm ontbreken de stippen geheel of bijna geheel. Wel kunnen er witte lijnen zichtbaar zijn. Om je een goed beeld te geven hebben we zoveel mogelijk verschillende vormen op de foto gezet. De prijs is voor één plant.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Gemiddeld/moeilijk

Water: Geef de Astrophytum Myriostigma nudum in de zomer 1x per twee weken water. In de winter 1x per twee maanden een klein beetje water. Let op dat deze cactus in de winter niet in een ruimte staat met een hoge luchtvochtigheid.

Licht: Deze Astrophytum Myriostigma fukuryu houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Astrophytum Myriostigma fukuryu beschouwt je als een vriend.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel