Crassula Barklyi

Artikelnummer: 6013754948928 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 84622 D: NL
Vorige Artikel 93 van 409 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 14 stuks

Crassula Barklyi

De Crassula Barklyi is een mooie en unieke Crassula soort. In de natuur groeit de Crassula Barklyi in de Namaqueland gebied in het Westen van Zuid-Afrika. Hier groeit de Crassula Barklyi in gravel en rotsachtige grond. 

De stam van de Crassula Barklyi is groen van kleur en de randen van de bladeren hebben een lichte witgroene kleur. De bladeren groeien erg dicht op elkaar. Hierdoor lijkt de Crassula Barklyi op een ratel van een ratelslang. Vanuit de onderkant maakt de Crassula Barklyi  veel nieuwe zijscheuten. De Crassula Barklyi is een erg langzame groeier. De stengels bereiken een hoogte van 10-12 cm 

Wanneer de Crassula Barklyi het naar haar zin heeft bij je kan ze van juni tot augustus gaan bloeien. Vanuit de kop van deze Crassula verschijnen er trosjes met kleine intens witte bloemen. 

Ikhebeencactus heeft mooie Crassula Barklyi planten voor je die al beginnen te vertakken. Deze Crassula Barklyi planten staan in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Crassula Barklyi in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Barklyi houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula Barklyi erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Barklyi kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel