Austrocylindropuntia Subulata

Artikelnummer: 6013712238238 Plantpaspoort A: Austrocilindropuntia B: NL-85412 C: D: NL
Vorige Artikel 52 van 406 Volgende
€ 2,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Austrocylindropuntia Subulata 

De Austrocylindropuntia Subulata is een mooie en robuuste Austrocylindropuntia soort. De Austrocylindropuntia Subulata  komt in de natuur voor in Argentinië en Bolivia. De Austrocylindropuntia Subulata is intens groen van kleur. Uit haar areolen groeien langwerpige cilindervormige vlezige bladeren. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht zijn deze bladeren groen tot oranje rood van kleur. Rondom de bladeren groeien de stekels. Meestal acht maar dit is erg variabel. Vaker ontstaan de stekels wanneer de plant ouder wordt. 

De bloemen van de Austrocylindropuntia Subulata zijn erg mooi. Een stengel van deze cactus veranderd in een bloem wanneer de Austrocylindropuntia Subulata gaat bloeien. De bloemen zijn oranje geel van kleur en kunnen wel 8 cm groot worden. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Austrocylindropuntia Subulata cactussen in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef de Austrocylindropuntia Subulata in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft.

Licht: Deze AAustrocylindropuntia Subulata  kan je het beste een zonnige tot lichte plaats geven.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Austrocylindropuntia Subulata beschouwdt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel