Euphorbia Canariensis cluster

Artikelnummer: 6013717032091 Plantpaspoort A: Euphorbia B: NL-265765765 C: 492949
Vorige Artikel 77 van 265 Volgende
€ 3,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 6 stuks

Euphorbia Canariensis

De Euphorbia Canariensis is een prachtige Euphorbia soort die in de natuur langs de kust op de Canarische eilanden groeit. Hierdoor heeft deze Euphorbia soort ook de naam Canariensis gekregen. Op jonge leeftijd hebben de stammen van de Euphorbia Canariensis een bruingroene kleur. Wanneer de Euphorbia Canariensis ouder wordt verkleuren de stammen naar lichtgroen. De stammen van de Euphorbia Canariensis kunnen wel 4 meter hoog worden en 8 cm breed. Vanuit de basis vertakt de Euphorbia Canariensis geregeld en groeit uiteindelijk uit tot flinke struiken. 

De bloemen van de Euphorbia Canariensis komen bij ons in het voorjaar en de zomer. Ze verschijnen tussen de twee stekels in en hebben een roodbruine kleur. 

De Euphorbia Canariensis is een erg mooie en makkelijke plant die met de goede verzorging erg lang bij je kan blijven, Ikhebeencactus heeft voor jou mooie clusters van de Euphorbia Canariensis in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: Makkelijk

Water: Geef de Euphorbia Canariensis in de zomer geregeld water geven. 1x per twee weken. Wel wachten tot de aarde is uitgedroogd tussen de twee water beurten. In de winter af en toe water geven. 1x in de 2 maanden is voldoende

Licht: Geef deze Euphorbia Canariensis een lichte tot zonnige plaats en hij is tevreden.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Euphorbia Canariensis beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Euphorbia kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel