Echeveria Briar Rose cristaat

Artikelnummer: 6013731539576 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 324693 D: NL
Vorige Artikel 85 van 270 Volgende
€ 3,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

Echeveria Briar Rose cristaat

De Echeveria Briar Rose cristaat is een prachtige groei vorm van de bekende Echeveria Briar roze. De Echeveria Briar Rose cristaat groeit niet in de rozet vorm maar in een kamvorm. De bladeren van de Echeveria Briar Rose cristaat groeien met de platte kant naar boven bovenop deze kam. De Echeveria Briar Rose cristaat is groen van kleur. Afhankelijk van de hoeveelheid zon kleuren de bladeren van de Echeveria Briar Rose cristaat die bovenop de kam groeien oranje tot roze rood. Deze kleuren combinatie geven de Echeveria Briar Rose cristaat haar prachtige uiterlijk.

Ikhebeencactus heeft prachtige planten van deze unieke Echeveria Briar Rose cristaat vetplant in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria Briar Rose cristaat in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Briar Rose cristaat een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Briar Rose cristaat beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel