Echeveria Apus cristaat

Artikelnummer: 6013746939965 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 313034 D: NL
Vorige Artikel 99 van 366 Volgende
€ 3,95 (inclusief 9% btw)

Echeveria Apus cristaat

De Echeveria Apus cristaat is een prachtige groeivorm van de Echeveria Apus. De Echeveria Apus cristaat groeit niet in de bekende rozet vorm maar in een kam vorm. Bovenop deze kam groeien de bladeren van de Echeveria Apus cristaat. Deze groei vorm geeft de Echeveria Apus cristaat een prachtig uiterlijk. 

De bladeren van de Echeveria Apus cristaat hebben een mooie grijsblauwe kleur. Afhankelijk van de hoeveelheid zon kleuren de zijkanten en punten van de bladeren roze paars. Dit maakt het uiterlijk van de Echeveria Apus cristaat helemaal compleet. 

Ikhebeencactus heeft voor jou prachtige Echeveria Apus cristaat vetplanten in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria Apus cristaat in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Apus cristaat een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Apus cristaat beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel