Echeveria Lola

Artikelnummer: 6013733173174 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 196189 D: NL
Vorige Artikel 125 van 408 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Echeveria Lola

De Echeveria Lola is een erg aantrekkelijke en robuuste verplant. De tweede naam Lola is een keer geen Latijnse plantnaam. Dit komt doordat de Echeveria Lola is ontstaan uit een kruising tussen de Echeveria Lilacina en de Echeveria Derenbergii. De Echeveria Lola heeft brede grijsgroen gekleurde bladeren en vorm aantrekkelijke perfecte symmetrische rozetten.

De Echeveria Lola kenmerkt zich door de prachtige roze gloed die over haar bladeren komt wanneer ze een zonnig plekje krijgt bij je. Dit maakt het uiterlijk van de Echeveria Lola pas echt compleet. Wanneer de Echeveria Lola het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar en zomer bloeien. Vanuit de kop van de plant maakt de Echeveria Lola een bloemstengel aan met daaraan roze-gele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Lola vetplanten in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria Lolal in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Lola een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Lola beschouwt je als een vriend.

 

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel