Echeveria Nodulosa

Artikelnummer: 6013725328360 Plantpaspoort A: Crassulaceae B: BE-2.100.787.495 C:2020/09 D: BE
Vorige Artikel 107 van 373 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Echeveria Nodulosa

De Echeveria Nodulosa is een prachtige Echeveria soort met een uniek uiterlijk. De bladeren van de Echeveria Nodulosa hebben een prachtig patroon. Ze zijn groen van kleur en hebben tekening van roodpaarse lijnen. Deze lijnen lopen door langs de zijkant en onderkant van de bladeren. 

Door deze unieke en echt prachtige patronen wordt de Echeveria Nodulosa ook wel eens de painted Echeveria genoemd. Nou is ze natuurlijk niet geverfd en heeft ze deze mooie tekeningen zelf gemaakt. 

De Echeveria Nodulosa vertakt vaak vanuit de hoofdstam wanneer de planten ouder worden. Deze zijscheuten kan je eraf halen en weer oppotten of je kan ze eraan laten zitten. Dan groeit de Echeveria Nodulosa uit tot een mooie cluster met rozetten. 

De Echeveria Nodulosa bloeit bij ons in de zomer. Vanuit de kop van de vetplant groeit een bloemstengel met daaraan allemaal oranje gele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou prachtige Echeveria Nodulosa vetplanten in een 8,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria Nodulosa in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Nodulosa een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze  Echeveria Nodulosa beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel