Echeveria Secunda Cristaat

Artikelnummer: 6013739637656 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 255011 D: NL
Vorige Artikel 102 van 303 Volgende
€ 4,95 (inclusief 9% btw)

Echeveria Secunda Cristaat

De Echeveria Secunda Cristaat is een mooie Echeveria soort die in de natuur voorkomt in Mexico. Hier groeit de Echeveria Secunda Cristaat in zanderige gebieden. De Echeveria Secunda Cristaat heeft een mooie blauwgekleurde bladeren. De bladeren zijn dun en langwerpig gevormd. 

De Echeveria Secunda Cristaat groeit anders als de normale Echeveria Secunda. De cristaat mutatie zorgt ervoor dat de Echeveria Secunda Cristaat niet in een rozet groeit maar in een kam vorm. De bladeren groeien bovenop de kam. Dit geeft de Echeveria Secunda Cristaat haar unieke en prachtige uiterlijk. 

Wanneer de Echeveria Secunda Cristaat het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar en de zomer bloeien. Vanuit de kop van de plant verschijnt dan een bloemstengel met daaraan allemaal oranje gele klokvormige bloemen. 

De Echeveria Secunda Cristaat is een mooie vetplant met een gaaf uiterlijk. Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Secunda Cristaat vetplanten in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria Secunda cristaat in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Secunda cristaat een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Secunda cristaat beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel