Haworthia Venosa subs. Tessellata

Artikelnummer: 6013731917916 Plantpaspoort A: Haworthia B: NL-765431734 C: 217662 D: NL
Vorige Artikel 171 van 303 Volgende
€ 3,95 (inclusief 9% btw)

Haworthia Venosa subs. Tessellata

De Haworthia Venosa subs. Tessellata is een mooie Haworthia soort. Het groeit in een groot gebied in  Zuid Afrika en Namibië. Hier groeit de Haworthia Venosa subs. Tessellata altijd onder de beschutting van andere planten en niet direct in de volle zon. 

De Haworthia Venosa subs. Tessellata heeft een prachtig patroon op haar bladeren. De kleur van de bladeren is een mix van groen en grijs. Wanneer er veel zon is krijgen de bladeren soms een oranje bruine gloed over zich. De Haworthia Venosa subs. Tessellata wordt ongeveer 10 cm groot en maakt 7 tot 15 bladeren. 

De Haworthia Venosa subs. Tessellata gaat bloeien in de herfst en voorjaar als ze het naar haar zin heeft bij je. Vanuit het hart van deze Haworthia groeit er dan een bloemstengel met daaraan allemaal grijsgroene klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Haworthia Venosa subs. Tessellata planten in een 5,5cm pot. 

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Geef de Haworthia Venosa subs. Tessellata in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x in de maand water. Belangrijk bij deze Haworthia is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Ze houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Haworthia Venosa subs. Tessellata houdt van een lichte half schaduw plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Haworthia Venosa subs. Tessellata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Haworthia kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel