Peperomia Graveolens

Artikelnummer: 6013736874849 Plantpaspoort A: Peperomia B: NL-215834275 C: D: NL
Vorige Artikel 129 van 277 Volgende
€ 4,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 4 stuks

Peperomia Graveolens

De Peperomia Graveolens is een prachtige vetplant die in de natuur voorkomt in Ecuador. Hier groeit de Peperomia Graveolens op berghellingen tot op een hoogte van wel 2400 meter. De bladeren van de Peperomia Graveolens hebben twee kleuren. De onderkant is roodpaars van kleur en de bovenkant groen. De bladeren zijn V-vormig gevormd. Hierdoor vangen ze het licht op zodat er evengoed op de bovenkant van de bladeren fotosynthese kan plaatsvinden. 

De bloemen van de Peperomia Graveolens zijn even wat anders dan dat je je normaal inbeeld bij een bloem. Ze groeien vanuit de kop van de plant op een stengel. Deze stengel is witgeel gekleurd en is eigenlijk ook meteen de bloem. 

De Peperomia Graveolens is een unieke vetplant met een prachtig uiterlijk. Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Peperomia Graveolens planten in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Peperomia Graveolens in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Peperomia Graveolens houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Peperomia Graveolens erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Peperomia Graveolens kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2020 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel