Echeveria Purple pearl bouguet

Artikelnummer: 20201906TA17 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 261760 D: NL
Vorige Artikel 100 van 270 Volgende
€ 6,95 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Echeveria Purple Pearl bouquet

De Echeveria Purple Pearl bouquet is een echte eyecatcher. De bladeren van de Echeveria Purple Pearl bouquet zijn intens paars gekleurd. De randen van de bladeren van deze Echeveria hebben een roze randje. De Echeveria Purple Pearl bouquet verschilt van de normale Echeveria Purple Pearl doordat ze meerdere rozetten in de top van de plant heeft. Hierdoor heb je een mooi bouquet met allemaal paarse rozetten. 

Wanneer de Echeveria Purple Pearl bouquet het naar haar zin heeft bij je gaat die vaak meerdere keren per jaar bloeien. Meestal is dit in de periode van het voorjaar tot het einde van de herfst. Vanuit het hart van de rozet groeit een bloemstengel. Deze kan bij de Echeveria Purple Pearl bouquet wel 60cm lang worden. Aan de bloemstengel groeien allemaal kleine oranje gele klokvormige bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou grote planten van de Echeveria Purple Pearl bouquet die ook nog een prachtig op kleur zijn. Deze Echeveria Purple Pearl bouquet planten staan in een 12cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria Purple Pearl bouquet in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Purple Pearl bouquet een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Purple Pearl bouquet beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 12 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel