Echeveria Shaviana

Artikelnummer: 20201906TA19 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 28061 D: NL
Vorige Artikel 104 van 303 Volgende
€ 4,95 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Echeveria Shaviana

De Echeveria Shaviana is een prachtige en uniek gevormde Echeveria soort. De Echeveria Shaviana komt in de natuur voor in de Mexicaanse staten Nuevo Leon en Tamaulipas. Hier groeit de Echeveria Shaviana in zanderige en rotsachtige gebieden. 

De Echeveria Shaviana heeft langwerpig gekrulde bladeren. De bovenrand van de bladeren is golvend gevormd. Dit geeft de Echeveria Shaviana haar unieke uiterlijk. De kleur van de bladeren is blauwgroen en kleur licht naar rood toe wanneer de plant veel zonlicht krijgt. 

Wanneer de Echeveria Shaviana het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar en zomer bloeien. Vanuit de kop van de vetplant groeit de bloemstengen met daaraan allemaal oranje klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Shaviana planten in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria Shaviana in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Shaviana een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Shaviana beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel