Echeveria Purpusorum

Artikelnummer: 20201906TA20 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 6401 D: NL
Vorige Artikel 92 van 271 Volgende
€ 4,95 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Echeveria Purpusorum

De Echeveria Purpusorum is een mooie en stevige Echeveria soort die in de natuur voorkomt in het zuiden van Mexico. Hier groeit de Echeveria Purpusorum in droge en hete gebieden. De bladeren van de Echeveria Purpusorum zijn erg dik en vlezig. Hierdoor kan de Echeveria Purpusorum hierin een hoop water opslaan.

De Echeveria Purpusorum heeft een mooie grijsgroene kleur. Deze kleur wordt afgewisseld met mooie licht rode rand aan de bovenkant van het blad. De onderkant van het blad is lichter gekleurd en heeft een mooi patroon van rode stippen. Het rood op de bladeren van de Echeveria Purpusorum wordt intenser naar mate de vetplant meer zonlicht krijgt. De Echeveria Purpusorum heeft puntig gevormde korte dikke bladeren. 

Wanneer de Echeveria Purpusorum het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar en zomer bloeien. Vanuit het hart van de plant verschijnt dan de bloemstengel met daaraan allemaal oranje gele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Purpusorum vetplanten in een 10,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria Purpusorum in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Purpusorum een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Purpusorum beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel