Echeveria cubic frost

Artikelnummer: 20201906TA21 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 102768 D: NL
Vorige Artikel 115 van 414 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Echeveria cubic frost

De Echeveria cubic frost is een mooie Echeveria soort met een uniek uiterlijk. De naam cubic frost heeft deze Echeveria gekregen door de vorm en kleur van haar bladeren. De plant heeft een mooie grijsblauwe kleur. Wanneer de Echeveria cubic frost veel zonlicht krijgt zie je een lichte rode gloed verschijnen over de bladeren. 

De bladeren van de Echeveria cubic frost zijn langwerpig gevormd en hebben een gebogen uiteinde. Als je vanaf de zijkant kijkt lijkt het uiteinde van de bladeren op een blokje. De Echeveria cubic frost kan uiteindelijk uitgroeien tot een mooie grote vetplant van 25cm in doorsnede. 

Wanneer de Echeveria cubic frost het naar haar zijn heeft bij je gaat ze in het voorjaar en in de zomer bloeien. Vanuit het hart van de plant verschijnt de bloemstengel met daaraan allemaal oranje gele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria cubic frost vetplanten in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria cubic frost in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria cubic frost cristaat een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria cubic frost beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel