Adromischus cristatus stone

Artikelnummer: 20201906TA39 Plantpaspoort A: Adromischus B: NL-765431734 C;: 251100 D: NL
Vorige Artikel 3 van 270 Volgende
€ 3,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 7 stuks

Adromischus cristatus stone

De Adromischus cristatus stone is een mooie groengekleurde Adromischussoort. De bladeren van de Adromischus cristatus stone zijn vlezig en hebben een inkeping bovenaan het midden van het blad. Met deze vorm doen de bladeren van de Adromischus cristatus stone denken aan allemaal kleine groene hartjes. 

De Adromischus cristatus stone maakt een dikke centrale stam waaruit de bladeren groeien en de plant vertakt. De Adromischus cristatus stone is net al vele andere Adromischussoorten een kleinblijvende plant en groeit uiteindelijk uit tot een struikje van 25 cm hoog.

Wanneer de Adromischus cristatus stone het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar en in de herfst bloeien. Vanuit de kop van de plant maakt de Adromischus cristatus stone haar bloemen. Deze groeien een bloemstengel en hebben een grijs-groene kleur. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Adromischus cristatus stoneplanten in een 5,5 cm-pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Adromischus cristatus stone​ in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geeft. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Adromischus cristatus stone​ houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: Dit vindt de Adromischus cristatus stone 1x per maand erg lekker, van mei tot september.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Adromischus cristatus stone, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel