Adromischus schuldtianus subs. juttae

Artikelnummer: 20201906TA40 Plantpaspoort A: Adromischus B: NL-765431734 C: 145887 D: NL
Vorige Artikel 13 van 270 Volgende
€ 3,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 13 stuks

Adromischus schuldtianus subs. juttae

De Adromischus schuldtianus subs. juttae is een mooie Adromischussoort die in de natuur voorkomt in het zuidelijk berggebied van Namibië. Hier groeit de Adromischus schuldtianus subs. juttae op berghellingen tussen fijne stenen op een hoogte van 1200 tot 2200 meter. 

De Adromischus schuldtianus subs. juttae is een kleinblijvende succulentensoort en groeit uit tot een klein struikje van 15 cm hoog. Haar bladeren zijn langwerpig en puntig gevormd. De bladeren van de Adromischus schuldtianus subs. juttae hebben een donkere groene kleur en een glans over zich wanneer de zon erop schijnt. De glans komt door een beschermend waslaagje op de plant. De nieuwe gegroeide bladeren hebben eerst een meer bruinoranje kleur. Deze kleuren later weer terug naar groen.

Wanneer de Adromischus schuldtianus subs. juttae het naar haar zin heeft bij je, gaat ze in het voorjaar bloeien. Vanuit de kop van de plant groeit dan een bloemstengel met daaraan allemaal kleine groene met roodbruin gekleurde bloemetjes. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Adromischus schuldtianus subs. juttae planten in een 5,5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef de Adromischus schuldtianus subs. juttae in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geeft. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Adromischus schuldtianus subs. juttae houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: De Adromischus schuldtianus subs. juttae vindt voeding 1x per maand erg lekker, van mei tot september.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Adromischus schuldtianus subs. Juttae, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel