Peperomia prostrata "string of turtles"

Artikelnummer: 20201906TA67 Plantpaspoort A: Peperomia B: DK=75012 C: 742769 D: DK
Vorige Artikel 344 van 409 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 26 stuks

Peperomia prostrata "string of turtles"

De Peperomia prostrata "string of turtles" is een prachtige hangplant met een erg mooie tekening op haar bladeren. De bladeren hebben een frisgroene kleur met een patroon van bruine lijnen. Deze combinatie van kleuren en vorm van het blad van de Peperomia prostrata lijkt erg op het schild van een schildpad. Hierom heeft de Peperomia prostrata ook de bijnaam string of turtles gekregen. 

Peperomia prostrata komt in de natuur voor in een groot gebied in het midden en zuiden van Amerika. Hier groeit de Peperomia prostrata in tropische wouden vaak hangend langs boomtakken. De Peperomia prostrata lijkt op een vetplant door haar vlezige bladeren, maar mag wel wat meer water hebben door haar tropische afkomst. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Peperomia prostrata planten in een 8.5 cm kweekpot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Peperomia prostrata "string of turtles" in de zomer 1x in de 1 week water. De aarde mag licht vochtig blijven tussen 2 waterbeurten in. In de winter is 1x in de 2 tot 3 weken water voldoende

Licht: Geef de Peperomia prostrata "string of turtles" een lichte tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Peperomia prostrata "string of turtles" beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Peperomia kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel