Crassula multicava 'Panache'

Artikelnummer: 20201906TA74 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 257946 D:NL
Vorige Artikel 92 van 414 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Crassula multicava 'Panache'

De Crassula multicava 'Panache' is een prachtige bontbladige variant van de Crassula multicava. Ondanks haar mooie uiterlijk is de Crassula multicava 'Panache' is een variant die je niet vaak tegenkomt. De bladeren van de Crassula multicava 'Panache' zijn in het midden groen en hebben ene witgele buitenrand. Wanneer je de Crassula multicava 'Panache' koud overwinterd kleurt deze witgele rand naar lichtroze toe. 

Wanneer de Crassula multicava 'Panache' het naar haar zin heeft bij je gaat ze in de winter bloeien. Vanuit het hart van deze Crassula groeit dan een bloemstengel met daaraan allemaal kleine roze witte bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Crassula multicava 'Panache' planten in een 8,5cm pot. Op de foto staat deze plant in bloei. Omdat dit seizoensgebonden is krijg je niet het hele jaar een bloeiende plant in je bestelling. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Gemiddeld

Water: Geef de Crassula multicava 'Panache' in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Crassula multicava 'Panache' een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Crassula multicava 'Panache' beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze crassula kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel