Anacampseros arachnoides black

Artikelnummer: 20201906TA77 Plantpaspoort A: Crassulaceae B: NL-765431734 C: 349357 D: NL
Vorige Artikel 23 van 303 Volgende
€ 5,95 (inclusief 9% btw)

Anacampseros arachnoides black

De Anacampseros arachnoides black is een prachtige klein blijvende succulent. De Anacampseros arachnoides black komt in de natuur voor in  de kleine Karoo woestijn en Lesotho. Hier groeit deze Anacampseros of droge vlaktes tussen kleine stenen. Hierdoor is het soms erg lastig om deze plant te vinden in de natuur. 

Voor een plant is de zwarte kleur van de Anacampseros arachnoides black erg uniek. Dit zie je niet vaak bij planten. De Anacampseros arachnoides black heeft kleine bolle bladeren die in driehoekig gevormd zijn. De kleur van de bladeren is zwart. De intensiteit van de zwarte kleur wordt bepaald door de hoeveelheid licht en koude temperatuur die deze plant krijgt in de winter. Tussen de zwarte bladeren groeit ook een soort spinnenwebachtige witte haren. 

Wanneer de Anacampseros arachnoides black het naar haar zin heeft bij je groeit er uit de kop van de plant een bloemstengel met daaraan enkele felroze bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Anacampseros arachnoides black planten in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Anacampseros arachnoides black in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Anacampseros arachnoides black houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Anacampseros arachnoides black erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Anacampseros arachnoides black kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel